Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: وضعیت دانشگاه یاسوج با برخی دعواهای تام و جری روز به روز بدتر خواهد شد.

به گزارش ایسنا، احمد عریان در آئین تجلیل از اساتید دانشگاه یاسوج در آستانه روز معلم اظهار کرد: طی چند سال اخیر دانشگاه یاسوج در زمینه علمی، آموزشی و پژوهشی در تراز ملی می‌درخشد و جایگاه نهم پژوهشی و رتبه دهم آموزشی کشور را نیز به‌دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه یاسوج خاطرنشان کرد: مهمترین دلیل این جایگاه‌ها این بود که دانشگاه از قوم گرایی فاصله گرفت، صندوق بیرون آمدن رأی نشد، ستاد تبلغاتی نشد و علمی فکر کرد.

عریان تصریح کرد: درود می‌فرستم به کسانی که در مورد مسائل ریز دانشگاه دخالت نکردند و دانشگاه را آرام گذاشتند تا رسالت خود را انجام دهد.

وی ادامه داد: ۳۷ سال از عمرم را در دانشگاه گذراندم، اگر می‌خواهیم این دانشگاه رشد کند باید همه ما نگاه علمی داشته باشیم تا از مسائل سیاسی و قومی فاصله بگیریم.

رئیس دانشگاه یاسوج عنوان کرد: پس از ۳۰ سال مشکل زمین کشاورزی دانشگاه یاسوج حل شده است و حدود ۶.۷ هکتار زمین خریداری شده که بیشتر مشکلات دانشکده کشاورزی را برطرف می‌کند. با این حال همچنان دانشگاه یاسوج مشکلات زیادی دارد که امیدواریم نمایندگان استان کمک کنند تا رفع شود.

عریان بیان کرد: خیرین ورود جدی به دانشگاه یاسوج کردند. ۲۰۰ نفر از دانشجویان فرهیخته و ممتاز این دانشگاه بورسیه هستند و ماهانه حقوق می‌گیرند. کتابخانه دانشگاه نیز مجهز به میز و صندلی شده است.

وی تاکید کرد: دانشگاه یاسوج در بالاترین جایگاه ارتباط با دستگاه‌های اجرایی است، در سال ۹۶ تنها هفت قرارداد با سازمانها، دستگاه‌های اجرایی و نهادها داشتیم که هم اکنون این تعداد به ۵۱ قرارداد در سطح استان و خارج از استان رسیده است.

رئیس دانشگاه یاسوج گفت: دانشگاه یاسوج امروز آرام است و از نظر علمی جایگاه خوبی دارد و همه اساتید، کارکنان و دانشجویان احساس آرامش می‌کنند و تنش‌های مختلفی که در این دانشگاه وجود داشت دیگر وجود ندارد.

عریان افزود: از نظر سیاسی همه گروه‌ها هستند اینکه چند نفر استعفا دهند امری طبیعی است و گروهی دیگر این کار را انجام می‌دهند.

وی اظهار کرد: از نهادهای امنیتی بپرسید از دانشگاه یاسوج چه می‌گویند، تیم مدیریتی دانشگاه پنجشنبه و جمعه هم کار می‌کنند و همه تلاش می‌کنند و در آینده جایگاه بهتری خواهد داشت.

رئیس دانشگاه یاسوج تصریح کرد: مبلغ سنگینی بدهی داشتیم که هنوز هم داریم امیدوارم سازمان برنامه و بودجه کمک کنند تا این بدهی‌ها داده شوند. وضعیت خوابگاه‌ها، سلف و سرویس، اینترنت خوابگاه‌ها، حق التدریس بهتر خواهد شد.

عریان افزود: در آینده دانشگاه یاسوج در حوزه‌های نفت و گاز و گردشگری دانشگاه بیشتر رشد خواهد کرد، اساتید این دانشگاه در زمینه مسکن با مشکل مواجهند و نیاز فوری ماست، دانشگاه مهمانسرا ندارد و مرکز تفریحی و رفاهی ندارد.

وی بیان کرد: امیدوارم آقای تاجگردون کمک کند پتانسیل‌های دانشگاه یاسوج محقق شود. کمک کنید وزارتخانه‌های مختلف با این دانشگاه ارتباط بیشتر و حمایت بیشتر داشته باشند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بزرگداشت روز معلم دانشگاه یاسوج كهكيلويه و بويراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۵۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟

رتبه‌بندی تایمز به تازگی جدیدترین نسخه رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا در سال ۲۰۲۴ میلادی را منتشر کرد که چینی‌ها برتری بودند و بهترین دانشگاه ایرانی به رتبه ۵۶ بسنده کرد.

به گزارش ایسنا، در دهه‌های گذشته، ظهور و شکوفایی دانشگاه‌های آسیایی در میان دانشگاه‌های جهان قابل توجه بوده است. 

این پیشرفت در تمامی رتبه‌بندی‌های معتبر دانشگاه‌های جهان هم دیده شده است. اخیرا رتبه‌بندی تایمز، جدیدترین نسخه از رتبه دانشگاه‌های قاره آسیا را منتشر کرده و در آن روش‌های ارزیابی خود را اصلاح کرده است. 

قدرت رو به بهبود تولیدات تحقیقاتی چین و تأثیر آن بر منطقه رمز موفقیت چینی‌ها در برتر بودن در این تحقیقات بوده است. نکته قابل توجه دیگر، رشد نیروگاه‌های منطقه‌ای در زمینه همکاری با صنعت و همچنین اشاره به این موضوع است که بیشتر کشورهای آسیایی در حال بهبود سیستم آموزش عالی خود در این زمینه هستند.

سال گذشته، چین چهار رتبه از ۱۰ رتبه برتر را به خود اختصاص داد. امسال پنج دانشگاه در میان ۱۰ دانشگاه برتر دارد. این پیشرفت چینی‌ها برای هنگ کنگ بد بوده ،چرا که اکنون تنها دو مؤسسه در بین ۱۰ مؤسسه برتر دارد.

بعد از چین و هنگ کنگ، ژاپن هم عملکرد خوبی داشته است. اما در میان کشورهای شرق آسیا، کره جنوبی دچار سقوط شده است. در سال ۲۰۲۳ میلادی دانشگاه ملی سئول که برترین دانشگاه کره جنوبی است، جایگاه ۱۱ را داشت اما امسال به رتبه چهاردهم سقوط کرده است. 

بر این اساس برترین دانشگاه‌های آسیا از نظر مؤسسه رتبه‌بندی تایمز به شرح  ذیل است: 

۱- دانشگاه شینهوا( چین)

۲- دانشگاه پکن( چین)

۳- دانشگاه ملی سنگاپور ( سنگاپور ) 

۴- دانشگاه صنعتی نانیانگ( سنگاپور) 

۵- دانشگاه توکیو ( ژاپن) 

۶- دانشگاه هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ ) 

۷- دانشگاه شانگهای جیائو تونگ ( چین) 

۸- دانشگاه فودان ( چین) 

۹-ژیجیانگ ( چین) 

۱۰- دانشگاه چینی هنگ‌کنگ ( هنگ کنگ)

اما ۱۰ دانشگاه ایرانی برتر این رتبه‌بندی که رتبه آنها در مقابل نامشان نوشته شده نیز به ترتیب ذیل است:

دانشگاه صنعتی شریف: ۵۶

دانشگاه صنعتی امیرکبیر: ۶۸

دانشگاه علم و صنعت ایران: ۷۹

دانشگاه تهران:۱۰۰

دانشگاه صنعتی شیراز: ۱۱۸

دانشگاه تبریز:۱۲۱

دانشگاه علوم پزشکی تهران:۱۲۹

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:۱۳۱

دانشگاه صنعتی اصفهان: ۱۳۳

دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل: ۱۳۶

بررسی آمار و ارقام این رتبه‌بندی نشان از آن دارد که دانشگاه‌های ایرانی آنطور که باید و شاید جایگاهی در خور نداشته‌اند. چراکه برترین دانشگاه ما در این رتبه‌بندی یعنی دانشگاه صنعتی شریف به رتبه ۵۶ در میان دانشگاه‌های آسیا بسنده کرده است. این در حالی است که توان و دانش دانشجویان و نخبگان ما و همچنین ظرفیت‌های دانشگاه‌های ما چیزی فراتر از این آمار و ارقام است و بی شک با اراده و همت بیشتر از طرف مسئولان  میتوان به این مهم دست پیدا کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها که احتمالا نمی دانستید
  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • حقایق جالب درباره چپ دست‌ها
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد