Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-04@02:51:14 GMT

درگذشت کارگردان «تام و جری» و «ملوان زبل»

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۵۲۴۶۸

درگذشت کارگردان «تام و جری» و «ملوان زبل»

به گزارش هالیوود ریپورتر، جین دیتچ، تصویرگر، انیمیاتور، کارگردان و تهیه‌کننده آمریکایی درگذشت. او در هنگام مرگ ۹۵ سال داشت.

پیتر هیم،ل، ناشر اهل چک ‌آثار او در گفت‌وگو با خبرگزاری اَسوشیتدپرس گفت: «دیتچ به طور غیرمنتظره در یکی از شب‌های سه‌شنبه تا جمعه هفته گذشته در خانه خود در محله لیتل‌کوارتر شهر پراگ از دنیا رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطلاعات بیشتری در این باره در دست نیست.»

انیمیشن «مونرو» در سال ۱۹۶۰ توانست برای او جایزه اسکار بهترین انیمیشن کوتاه را به دست آورد. او همچنین در سال ۱۹۶۴ و برای انیمیشن‌های «Nudnik» و «چگونه از دوستی پرهیز کنیم» به طور همزمان ۲ بار نامزد دریافت این جایزه شد.

او همین‌طور قبلاً انیمیشن «تام فوق‌العاده» را ساخته بود و تهیه‌کنندگی مشترک انیمیشن «درخت خانواده سیدنی» را برعهده داشت که این انیمیشن نیز در سال ۱۹۵۸ نامزد دریافت جایزه اسکار شد.

این هنرمند، در سال ۱۹۸۴ برای اقامت ۱۰ روزه‌ای به پراگ (جمهوری چک) سفر کرد اما عاشق همسر آینده خود یعنی زدینکا شد و برای همیشه در ژایتخت چکسلواکی ماند.

او در روزهایی که پشت پرده آهنین بود و کمونیسم بر شرق اروپا تسلط داشت، توانست ۱۳ قسمت از «تام و جری» را کارگردانی کند و برخی از اپیزودهای «ملوان زبل» را بسازد.

او زندگی در کشور چکسلواکی کمونیست و بعد از آن جمهوری چک بعد از انقلاب مخملین سال ۱۹۸۹ را در کتاب خاطرات خود با نام «عشق پراگ» به تصویر کشیده است.

دیتچ در سال ۲۰۰۴ جایزه وینزر مک‌کی را به خاطر یک عمر فعالیت هنری در دنیای انیمیشن دریافت کرد.

سه پسر او و همسرش همگی کارتونیست هستند.

۵۷۵۷

کد خبر 1378589

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: هالیوود انیمیشن سینمای جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۲۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

مدت‌هاست که رضا عطاران در تلویزیون سریال جدیدی ندارد در حالی‌که برخی در فضای‌مجازی شایعاتی از حضور او را در این سریال مطرح می‌کنند اما کارگردان سریال به یک واقعیت اشاره کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال «بدل» به کارگردانی علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی در راه آنتن تلویزیون است. سریالی که قرار بود جزو ویژه‌های عید نوروز باشد اما به هر حال بعد از «هفت سر اژدها» ابوالقاسم طالبی پخش خود را آغاز خواهد کرد. 

یکی از نکات جالب در قصه این سریال، نام خانواده «عطاران» و یکی از شخصیت‌های محوری داستان است که به او «رضا عطاران» گفته می‌شود. همین نکته باعث شد برخی در فضای‌مجازی از این تیتر استفاده کنند: «حضور رضا عطاران در سریال جدید تلویزیون». خبر در نوع خودش جالب اما این صفحات مجازی برای دیده شدنِ خودشان از این عناوین خبری استفاده می‌کنند وگرنه حقیقت چیز دیگری است. 

علی مشهدی به عنوان کارگردان سریال به خبرنگار تسنیم گفت: ماجرا از این قرار است که قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال 1402 رقم می‌خورد و به یک خانواده‌ای برمی‌گردد که نسل اندر نسل عطارند. به همین خاطر نام فامیلی‌اش «عطاران» شده، همچون کسی که به او آهنگر می‌گویند فامیلی‌اش «ی» نسبتی می‌گیرد و او را «آهنگری» می‌خوانند. 

آخرین وضعیت سعید آقاخانی و توضیحاتی درباره ادامه «نون‌ خ»

وی در خصوص اینکه چرا نام پسر خانواده رضا عطاران گذاشته شده و آیا پایِ استفاده ابزاری از نام رضا عطارانِ بازیگر شناخته شده در میان است، تأکید کرد: شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می‌کند، پریسا مقتدی همسرش و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران بازی می‌کند. اصلاً هیچ استفاده ابزاری نشده حتی با وجود رفاقت و قرابت تنگاتنگ با رضا عطاران، از او اجازه گرفتم که نامِ کاراکترمان را رضا عطاران بگذاریم.

این کارگردان و نویسنده شاخص حوزه طنز در تلویزیون ابراز امیدواری کرد که تلویزیون بتواند در حوزه طنز بدرخشد و مخاطب را با خودش به دورانی ببرد که بهترین‌های طنز در تلویزیون کار می‌کردند و بسیاری از خیابان‌خلوت‌کن‌های تلویزیون جزو همین طنزها و کمدی‌های سیما بودند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • مریل استریپ نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت می‌کند
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • تونی کروس تحت هر شرایطی، پاس خود را به مقصد می رساند! / انیمیشن عمر مومنی
  • نامزدی امباپه و انریکه برای دو جایزه ارزشمند
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک